Ogłoszenia:

Sprzęt pod Stalkera 2…

• Autor

Witam Wszystkich…

Napiszcie proszę kto ma ochotę jakim sprzętem dysponujecie czyli w skrócie jak jesteście przygotowani na nadejście Stalkera 2. Ja obecnie dysponuję laptopem 17 cali z I7 9750H, RTX 2060 oraz 16GB ramu myślę że powinno wystarczyć, jeśli nie to w rezerwie chodź niechętnie mam GeForce Now. Jedynie co to w najbliższym czasie planuję oddzielny monitor 24 cale bo 17 to jednak jak na mój gust trochę mało.

Pozdro…

Tobie na pewno S2 pójdzie… Ja mam lekkie obawy… Gtx 1650, i7 2600 i 16gb ramu to nie jest coś super ekstra, jednak mam nadzieje że wystarczy.Do CoD’a MW 2019 wystarczyło na ustawienia średnie w średnio 90 fps.

Fakt może być trochę ciężko ale tak jak pisałem, jeśli masz dobry internet to polecam wypróbować GeForce Now. Ja dzisiaj przetestowałem z ciekawości na Chernobylite i powiem szczerze że nie spodziewałem się tego że ta usługa będzie działać aż tak dobrze i płynnie. Jednym słowem dosyć mocno się zdziwiłem gdy naciskając spust czy migając latarką nie byłem w stanie zauważyć żadnego opóźnienia…
    Tak więc jeśli będziesz miał problem to spróbuj to nic nie kosztuje a nóż Ci się spodoba, wersja premium kosztuje tylko 25 złoty za miesiąc więc to chyba fajna alternatywa zamiast nowego komputera za parę tysięcy…

Pozdrawiam

Zainstaluj byle jaką grę fps na UE4 z 2019 albo 2020 roku, jak np demo system shock albo The Outer Worlds.
    S2 nie będzie miał jakichś nowych ficzerów graficznych i będzie robiony na UE4 z możliwym późniejszym portem na UE5 więc te gry co teraz masz na rynku działają tak samo jak będzie działać s2

Reedycja Zaginięcia Ethana Cartera jest na Unreal Engine 4 a na Allegro można dostać już za około 20 złoty, dodam że bardzo fana i przyjemna gra z piękną grafiką. Ustawić wszystko na hiper uber i zobaczyć jak będzie śmigać.

A wracając do sedna tego tematu to może Panie Paranoja pochwalisz się swoimi podzespołami jeśli masz ochotę ?

Pozdro…

Moimi podzespołami?
    Ja mam laptopa więc nawet nie ma sensu pisać… 😀
    Fakt do gier on nie jest dobry, ale póki co do pracy jest ok :]

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.