Nie ma oddzielnej zakładki na pytania związane z modami więc zamieszczam to tutaj :
Siema stalkerzy i zwolennicy monolitu !
W Misery sułtan po wybraniu opcji dialogowej która brzmiała mniej więcej tak : “Dasz mi zajebisty karabin to dołączę do bandytów” mówi że mamy ogólnie spieprzać bo nic nam nie da ale jest jakiś karabin za anomalią żelazny las
Po chwili szukania w internecie faktycznie zobaczyłem filmik który udowodnił, że jest sekretne miejsce za całym “objektem” i szukałem dalej i dalej gdzie jest ten karabin i ostatecznie wszystko wskazywało, że karabin nie istnieje ale trafiłem od razu na inny ciekawy trop. Niejaki teleport który ma nas przenosić,,,, nie wiadomo gdzie, a jedyna rzecz która może dać mniej więcej jakiś obraz w głowie to : “Jeśli chcecie wejść w tamten portal to zapiszcie przed tym i weźcie najlepszą broń z sobą” więc pytam was czy macie jakieś linki z filmami, zdjęciami albo sami możecie opisać co tam jest bo niestety ale mój postęp w misery nie pozwala mi na to i wciąż padam w zbroi Wschód Słońca na hita od burera którego niestety nie da się z tamtąd wykurzyć
Też bonusowe pytanie czy takie coś występuje w Vanilla Call of Pripyat albo w jakiejś zdowngradowanej wersji