Ogłoszenia:

Jakie macie oczekiwania wobec S2? Co chcielibyście w nim zobaczyć?

• Autor

Osobiście mam nadzieję że będą jakieś bardziej wyraziste postacie i żeby klimat który był w trylogii się zachował.

Wielkie anomalie. Nie jakieś punkciki na mapie nie mające sensu…
    Ja chcę to widzieć w S2

Reszta będzie pewnie zmieszana bo jeśli gra jest robiona też pod konsole to oznacza że cały system rozgrywki i AI będzie pod niego robiony(bo nawet duże firmy nie mają środków by robić gry pod PC i konsole oddzielnie). Więc będzie mniej “wolności” jeśli chodzi o ruch, AI będzie pewnie… na poziomie tego co teraz mamy w stalkerze w zasadzie… obsługa(itemy, zbieranie itp) będzie ograniczone i uproszczone i na pewno będzie więcej quick eventów i cutscenek… bo to jest trendy…

Większe mapy, bez robienia symulatoru chodzenia z gry.
    Może ciekawse AI, może nawiązania do poprzednich gier

Miło by było zobaczyć więcej nowych mutaków, może jakaś nowa frakcja, ciekawe misje poboczne, jak w Zewie. W sumie nie mam za dużych wymagań, ” jak mi dadzą to jem ” .

Ja oczekiwań na dobrą sprawę nie mam żadnych. Co będzie to będzie. Jak zrobią coś chociaż częściowo akceptowalnego – fajno, będzie się grało, może ktoś pomoduje. Jak nie – trudno, nic się nie dzieje. Otrze człowiek łzy i pójdzie dalej.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.