CZ nie ma jeszcze pół roku, a już rozpoczęły się RĘCZNE, wyjątkowo nieudolne próby włamania. Proceder trwa już od jakiegoś czasu, w związku z czym zainwestowałem w ochronę, a Wasze dane mają teraz dodatkowe szyfrowanie, którego nie widzicie, ale będzie chronić nam wszystkim tyłki 🙂
Możliwe, że pojawią się problemy z odzyskiwaniem hasła, ale wystarczy, że napiszecie w takiej sytuacji na Discordzie, FB lub na dowolnego redakcyjnego maila i naprawimy to ręcznie w minutę.
Piszę o nieudolnych próbach włamania z dwóch powodów – nie ma zbyt wielu osób, którym zależałoby na dostaniu się do serwera i / lub panelu CZ, więc grono podejrzanych zawęziliśmy do minimum. Drugi – nieustanne kopanie po kostkach i pomówienia znosimy w milczeniu, ale miarka się przebrała – osoby podejrzewane o (współ)udział w tym procederze zostały trwale zablokowane.
Na koniec refleksja: nie wiem, jak bardzo zazdrosnym (albo zawistnym) gnojkiem trzeba być, żeby stosować takie zagrywki, ale moja cierpliwość jest na wyczerpaniu.