Ogłoszenia:

Intensywne próby włamania na CZ = dodatkowa ochrona

• Autor

CZ nie ma jeszcze pół roku, a już rozpoczęły się RĘCZNE, wyjątkowo nieudolne próby włamania. Proceder trwa już od jakiegoś czasu, w związku z czym zainwestowałem w ochronę, a Wasze dane mają teraz dodatkowe szyfrowanie, którego nie widzicie, ale będzie chronić nam wszystkim tyłki 🙂

Możliwe, że pojawią się problemy z odzyskiwaniem hasła, ale wystarczy, że napiszecie w takiej sytuacji na Discordzie, FB lub na dowolnego redakcyjnego maila i naprawimy to ręcznie w minutę.

Piszę o nieudolnych próbach włamania z dwóch powodów – nie ma zbyt wielu osób, którym zależałoby na dostaniu się do serwera i / lub panelu CZ, więc grono podejrzanych zawęziliśmy do minimum. Drugi – nieustanne kopanie po kostkach i pomówienia znosimy w milczeniu, ale miarka się przebrała – osoby podejrzewane o (współ)udział w tym procederze zostały trwale zablokowane.

Na koniec refleksja: nie wiem, jak bardzo zazdrosnym (albo zawistnym) gnojkiem trzeba być, żeby stosować takie zagrywki, ale moja cierpliwość jest na wyczerpaniu.

Możliwe że po prostu strona jest tak dobra ( Fandom się nawet schował przy niej ) że niektóre chamskie osobniki z gatunku cutuję: HOMO SOVIETICUS po prostu nie wytrzymują takiej presji wywoływanej przez PERFEKCYJNOŚĆ, IDEALNOŚĆ I ŚWIĘTOŚĆ strony CZ.pl 😀

No niestety Sierioża taki to już nasz gatunek jest, zawsze znajdzie się jakiś zawistny chamski i zazdrosny półmózg który postawi przed sobą świętą misję polegającą na tym by za wszelką cenę dążyć do tego by zaszkodzić w jakikolwiek sposób drugiemu człowiekowi a czemu to ja już nie wiem, by odpowiedzieć no to pytanie musiałbym sprowadzić siebie do poziomu takiego półmózga a niestety nie jestem w stanie nawet w niewielkim stopniu mentalnie się to takiego człowieka zbliżyć… I chwała Panu za to.

Pozdrawiam…

“Włożysz w to duszę i serce, zeżrą duszę i serce, wyrzucisz cały brud zeżrą brud.” Jak to Pisarz mówił, na szczęście tym cwaniakom się nie uda.

Zwykli wandale, jakich na świecie nie brakuje. Na szczęście monolit nas prowadzi, i zajęliście się nimi w samą porę. Powiem tak,
    Nie wiem kto by chciał w ogóle tego dokonać i po co mu to? Przecież nawet jak się włamie to raczej wątpię aby było to dla niego przydatne na dłuższą metę. Od razu zapewne na waszym kanale pojawiłby się film informacyjny o takowym procederze i nie wiem czy byłby w stanie tworzyć tak wartościowe materiały jak wy. Inna sprawa jak ktoś nienawidzi naszej społeczności/was i chce CZ po prostu zniszczyć. Takiemu dupkowi życzę aby rozerwało go w “karuzeli”

A Hacker zapewne wygląda tak:

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.